Foredrag

v/forfatter, inspirations taler og spirituel vejleder Ole Vismand Friis

Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona

Foredraget er for dig, der ønsker personlig udvikling kombineret med kanaliseret guddommelig visdom og spirituel vejledning i hverdagen.

Foredraget er inspireret af min nye kanaliserede bog ”Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona”. At være valgt til at være talerør for den skabende kraft i universet er helt specielt, og går langt ud over mit store ønske om at skrive kanaliserede bøger med den højeste spirituelle visdom.

Mine foredrag bliver delvist formet efter lytternes interesse og krydret med mine personlige oplevelser. Aftenen er også åben for spørgsmål, som kan føre til større selvindsigt og dybere forståelse af Skaberens budskaber.

Jeg formidler kanaliserede budskaber direkte fra Gud og ny spirituel selvforståelse på en naturlig og enkel måde. Foredraget er underholdende med banebrydende spirituel indsigt og fyldt med ny selvkærlig forståelse.

Jeg fortæller også om ”Miraklet i Middelfart”, hvordan det skete, at Skaberen får kontakt til mig med sætningen, ”Jeg er Gud, og du er mit talerør”. Jeg deler også min personlige og spirituelle udvikling omkring selvkærlighed, og hvordan det hjælper mig i mine livsvalg og i parforhold.

Glæd dig til at få klare svar omkring hvad der sker, når vi dør, den højere mening med dit liv, hvordan der er i sjæleverdenen. Hvorfor har Gud skabt os, og gjort os til hans vigtigste skabelse i universet?

Bliv også klogere på dig selv, dit parforhold, opdragelse af børn og pleje af de ældre. Skaberen har helt konkrete kærlige løsninger på mange af de udfordringer, vi har i hverdagen.

Bogen indeholder kanaliserede samtaler med Gud, med min egen sjæl og profeten Enoch. Blandt andet får jeg af min sjæl at vide, at dette liv er mit sidste liv på jorden, og hvorfor det sidste liv er anderledes end de foregående. Hvad skal en erfaren gammel sjæl som mig så lave? Få svaret i bogen eller til foredraget.

Et andet tema i bogen er klimaløsninger og årsagen til corona. Der er flere grunde til, at corona hurtigt har spredt sig over hele jorden. Få et helt nyt syn på din besværlige hverdag. Få en helt ny forståelse af vigtigheden af, at der netop nu er store forandringer på vej.

Foredrag

v/forfatter, inspirations taler og spirituel vejleder Ole Vismand Friis

Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona

Foredraget er for dig, der ønsker personlig udvikling kombineret med kanaliseret guddommelig visdom og spirituel vejledning i hverdagen.

Foredraget er inspireret af min nye kanaliserede bog ”Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona”. At være valgt til at være talerør for den skabende kraft i universet er helt specielt, og går langt ud over mit store ønske om at skrive kanaliserede bøger med den højeste spirituelle visdom.

Mine foredrag bliver delvist formet efter lytternes interesse og krydret med mine personlige oplevelser. Aftenen er også åben for spørgsmål, som kan føre til større selvindsigt og dybere forståelse af Skaberens budskaber.

Jeg formidler kanaliserede budskaber direkte fra Gud og ny spirituel selvforståelse på en naturlig og enkel måde. Foredraget er underholdende med banebrydende spirituel indsigt og fyldt med ny selvkærlig forståelse.

Jeg fortæller også om ”Miraklet i Middelfart”, hvordan det skete, at Skaberen får kontakt til mig med sætningen, ”Jeg er Gud, og du er mit talerør”. Jeg deler også min personlige og spirituelle udvikling omkring selvkærlighed, og hvordan det hjælper mig i mine livsvalg og i parforhold.

Glæd dig til at få klare svar omkring hvad der sker, når vi dør, den højere mening med dit liv, hvordan der er i sjæleverdenen. Hvorfor har Gud skabt os, og gjort os til hans vigtigste skabelse i universet?

Bliv også klogere på dig selv, dit parforhold, opdragelse af børn og pleje af de ældre. Skaberen har helt konkrete kærlige løsninger på mange af de udfordringer, vi har i hverdagen.

Bogen indeholder kanaliserede samtaler med Gud, med min egen sjæl og profeten Enoch. Blandt andet får jeg af min sjæl at vide, at dette liv er mit sidste liv på jorden, og hvorfor det sidste liv er anderledes end de foregående. Hvad skal en erfaren gammel sjæl som mig så lave? Få svaret i bogen eller til foredraget.

Et andet tema i bogen er klimaløsninger og årsagen til corona. Der er flere grunde til, at corona hurtigt har spredt sig over hele jorden. Få et helt nyt syn på din besværlige hverdag. Få en helt ny forståelse af vigtigheden af, at der netop nu er store forandringer på vej.

Anmeldelse af mit foredrag

Tilbagemelding Liv & Ånd, Helsinge

Pia Hardenberg
”Tusind mange tak til Ole Vismand Friis for et vældigt inspirerende og berigende foredrag i går aftes. Der skabtes fuldt nærvær og tryg interaktion med deltagerne blandt andet om Skaberens syn på parforhold. Vi blev beriget med spændende budskaber fra Skaberen vævet medrivende sammen med interessante fortællinger fra Ole’s egne erfaringer gennem livet. Nemt at relatere sig til som deltager. God ”down to earth” formidling af store budskaber. Det var dejligt at kunne gå hjem med anvendelig viden og inspirerende input til overvejelser om livet.”

PS. Det er første gang, jeg som mangeårig foredragsholder er mødt med stående klapsalver, allerede da vi går til pause. En bevægende oplevelse jeg altid vil gemme i mit hjerte.