Læs mere om bogen

Om Ole “Vildmand” Friis

Dialog med Skaberen – om selvkærlighed og corona

Jeg er født sommeren 1944 i Stenild ved Hobro og bor nu i København. De første mange år af mit voksenliv arbejdede jeg med eksport – blandt i mit eget modefirma. I 1989 skete den helt store livsforandring, hvor jeg begyndte at undervise i personlig og spirituel udvikling. Jeg afholdt gennem flere år personale træning og ”Den indre Vildmand” kurser, et par ”vildkvinde” kurser og Firewalk i virksomheder, hvor tusindvis af chefer og medarbejdere har gået på gløder og overvundet deres frygt. Ligeledes i DR2 i serien ”Du kan hvad du vil” har jeg demonstreret, at du kan hvad du vil, hvor det også drejede sig om at finde det indre mod og tro på sig selv.

Som årene gik tog jeg meget træning i udlandet i spirituel selvudvikling. Samtidigt tilegnede jeg mig en række certificerede terapeutiske uddannelser og endnu flere ikke-certificerede træninger i udlandet. 3 forskellige hypno-terapi uddannelser, thetaHealing, EFT, NLP, Body-Talk og flere andre metoder til at forandre blokeringer i underbevidstheden.

Jeg begyndte for 25 år siden at få spirituelle ”gennembrud” og oplevede i en kort periode at være oplyst, leve i ubetinget kærlighed og forstå, at ubetinget kærlighed er den ”lim”, der forbinder hele universet.

Fra 2010 – 2018 drejede det sig imidlertid mest om hypnose-terapi og enkelt klienter. Hovedparten var var kvinder, der ønskede at tabe sig og genfinde deres selvværd. Det viste sig, at jeg var Danmarks mest succesfulde hypnose slanke terapeut. Se hjemmesiden www.GastricBandHypnose.dk. Disse 3-4 timers enkeltstående sessioner satte mange hundrede kvinder fri for deres emotionelle afhængighed af mad og slik. Senere gjorde jeg det muligt også at læse, lytte og spise sig til emotionel frihed via hjemmesiden www.SlankLet.dk En slankebog baseret på mine metoder er det også blevet til. titlen er Endelig FRI for afhængighed.

20.10.2018 blev jeg uventet kontaktet af ”Universets skabende kraft/Skaberen/Gud/Kilden”. Jeg gik straks i gang med at kanalisere højeste spirituelle visdom ved hjælp af Skaberen og min sjæl samt skrive en bog om indholdet af disse budskaber. Bogen hedder Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona.

Den tætte kontakt med min sjæl har betydet, at jeg nu tilbyder mennesker at få kontakt med deres egen sjæl og dermed leve livet på en mere selvkærlig måde og mere i harmoni med Universets plan med vores liv. Jeg kan også ”læse” andre menneskers sjæle ligesom ved en clairvoyance – blot med meget anderledes indhold, idet det er klintens sjæl´s ønsker og synsvinkel, der bliver viderebragt. Vore sjæle og Universet har en plan med vores liv – vores skæbne, hvilket vores frie vilje nogle gange forkludrer. Derfor er det vigtigt for alle at få vejledning fra vores inderste essens for at komme videre til det næste niveau af vores udvikling. I mange tilfælde kan jeg lave disse sjæls-læsninger som fjern-læsninger ved hjælp af et foto og lidt information.

Jeg er netop begyndt at skrive min første spirituelle fantasy børne/voksen bog. Kærnebudskaberne om kærlighed, intuition og mod fra min første kanaliserede bog får også en plads hos de to eventyrlystne hovedpersoner i bogen. Bogens arbejdstitel er ”Brødrene Solskin & Sjæledragen”.

Om Ole “Vildmand” Friis

Dialog med Skaberen – om selvkærlighed og corona

Læs mere om bogen

Jeg er født sommeren 1944 i Stenild ved Hobro og bor nu i København. De første mange år af mit voksenliv arbejdede jeg med eksport – blandt i mit eget modefirma. I 1989 skete den helt store livsforandring, hvor jeg begyndte at undervise i personlig og spirituel udvikling. Jeg afholdt gennem flere år personale træning og ”Den indre Vildmand” kurser, et par ”vildkvinde” kurser og Firewalk i virksomheder, hvor tusindvis af chefer og medarbejdere har gået på gløder og overvundet deres frygt. Ligeledes i DR2 i serien ”Du kan hvad du vil” har jeg demonstreret, at du kan hvad du vil, hvor det også drejede sig om at finde det indre mod og tro på sig selv.

Som årene gik tog jeg meget træning i udlandet i spirituel selvudvikling. Samtidigt tilegnede jeg mig en række certificerede terapeutiske uddannelser og endnu flere ikke-certificerede træninger i udlandet. 3 forskellige hypno-terapi uddannelser, thetaHealing, EFT, NLP, Body-Talk og flere andre metoder til at forandre blokeringer i underbevidstheden.

Jeg begyndte for 25 år siden at få spirituelle ”gennembrud” og oplevede i en kort periode at være oplyst, leve i ubetinget kærlighed og forstå, at ubetinget kærlighed er den ”lim”, der forbinder hele universet.

Fra 2010 – 2018 drejede det sig imidlertid mest om hypnose-terapi og enkelt klienter. Hovedparten var var kvinder, der ønskede at tabe sig og genfinde deres selvværd. Det viste sig, at jeg var Danmarks mest succesfulde hypnose slanke terapeut. Se hjemmesiden www.GastricBandHypnose.dk. Disse 3-4 timers enkeltstående sessioner satte mange hundrede kvinder fri for deres emotionelle afhængighed af mad og slik. Senere gjorde jeg det muligt også at læse, lytte og spise sig til emotionel frihed via hjemmesiden www.SlankLet.dk En slankebog baseret på mine metoder er det også blevet til. titlen er Endelig FRI for afhængighed.

20.10.2018 blev jeg uventet kontaktet af ”Universets skabende kraft/Skaberen/Gud/Kilden”. Jeg gik straks i gang med at kanalisere højeste spirituelle visdom ved hjælp af Skaberen og min sjæl samt skrive en bog om indholdet af disse budskaber. Bogen hedder Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona.

Den tætte kontakt med min sjæl har betydet, at jeg nu tilbyder mennesker at få kontakt med deres egen sjæl og dermed leve livet på en mere selvkærlig måde og mere i harmoni med Universets plan med vores liv. Jeg kan også ”læse” andre menneskers sjæle ligesom ved en clairvoyance – blot med meget anderledes indhold, idet det er klintens sjæl´s ønsker og synsvinkel, der bliver viderebragt. Vore sjæle og Universet har en plan med vores liv – vores skæbne, hvilket vores frie vilje nogle gange forkludrer. Derfor er det vigtigt for alle at få vejledning fra vores inderste essens for at komme videre til det næste niveau af vores udvikling. I mange tilfælde kan jeg lave disse sjæls-læsninger som fjern-læsninger ved hjælp af et foto og lidt information.

Jeg er netop begyndt at skrive min første spirituelle fantasy børne/voksen bog. Kærnebudskaberne om kærlighed, intuition og mod fra min første kanaliserede bog får også en plads hos de to eventyrlystne hovedpersoner i bogen. Bogens arbejdstitel er ”Brødrene Solskin & Sjæledragen”.