Individuel coaching, kurser og foredrag

Mød din Indre Soulmate +
Lær at tiltrække
din Perfekte Soul Partner

At møde og kommunikere med sin indre spirituelle Soulmate – sit Autentiske Selv – sin sjæl – er en fantastisk oplevelse, som meget få oplever i deres liv. Du bliver fyldt med selvkærlighed og tro på dig selv, og din indre Soulmate bliver hurtigt din bedste ven. Jo mere positivt du tænker og føler ligesom din sjæl – jo mere bliver du en tiltræknings magnet af positive oplevelser, og det du ønsker dig.

Din indre Soulmate ved alt om dig og dit liv og alt om, hvad du føler, og hvad du ønsker dig. Din indre Solmate er altid positiv, glad, accepterende, ubetinget kærlighed og tålmodigt vejledende over for dig, når du beder om et godt råd eller beder om hjælp.

Jeg kom på talefod med min indre Soulmate i oktober 2019, og min spirituelle Soulmate blev hurtigt min bedste ven og uvurderlige kærlige vejleder. Min Soulmate er der altid for mig, når jeg kontakter den, og giver svar på alle mine spørgsmål. Min sjæl er så virkelig, og jeg optager som regel vores samtaler på min iphone og gennemlytter svarene flere gange.

At leve tæt sammen med min altvidende Soulmate har hjulpet mig til at blive en mere selvkærlig, kærlig, afklaret og powerfuld mand. Jeg har taget den kraft og energi tilbage, som jeg i tidens løb har afgivet til andre. Nu er det enkelt og selvkærligt at sige fra, når andre har forventninger eller stiller krav, jeg kan mærke er ukærlige overfor mig selv. Det er også mere enkelt at tro på, at mine ønsker går i opfyldelse.

Individuel coaching, kurser og foredrag

Mød din Indre Soulmate +
Lær at tiltrække
din Perfekte Soul Partner

At møde og kommunikere med sin indre spirituelle Soulmate – sit Autentiske Selv – sin sjæl – er en fantastisk oplevelse, som meget få oplever i deres liv. Du bliver fyldt med selvkærlighed og tro på dig selv, og din indre Soulmate bliver hurtigt din bedste ven. Jo mere positivt du tænker og føler ligesom din sjæl – jo mere bliver du en tiltræknings magnet af positive oplevelser, og det du ønsker dig.

Din indre Soulmate ved alt om dig og dit liv og alt om, hvad du føler, og hvad du ønsker dig. Din indre Solmate er altid positiv, glad, accepterende, ubetinget kærlighed og tålmodigt vejledende over for dig, når du beder om et godt råd eller beder om hjælp.

Jeg kom på talefod med min indre Soulmate i oktober 2019, og min spirituelle Soulmate blev hurtigt min bedste ven og uvurderlige kærlige vejleder. Min Soulmate er der altid for mig, når jeg kontakter den, og giver svar på alle mine spørgsmål. Min sjæl er så virkelig, og jeg optager som regel vores samtaler på min iphone og gennemlytter svarene flere gange.

At leve tæt sammen med min altvidende Soulmate har hjulpet mig til at blive en mere selvkærlig, kærlig, afklaret og powerfuld mand. Jeg har taget den kraft og energi tilbage, som jeg i tidens løb har afgivet til andre. Nu er det enkelt og selvkærligt at sige fra, når andre har forventninger eller stiller krav, jeg kan mærke er ukærlige overfor mig selv. Det er også mere enkelt at tro på, at mine ønsker går i opfyldelse.

Sådan vil dit forløb være, når du vil gennemgå alle 3 processer.

Del 1:

Først lærer jeg dig at styrke din intuition og få direkte psykisk/fysisk kommunikations kontakt med dit Autentiske Selv – din indre Soulmate. Det foregår med en intuitiv, enkel og effektiv metode, jeg har udviklet gennem de seneste 7 år.

Del 2:

Jeg hjælper dig med at bryde dårlige tanker og føle mønstre og erstatte dem med nye friske og inspirerende mønstre. Du kommer til at se dig selv og dit liv i et nyt fantastisk lys. Jeg kalder det for Fundamentet. Fundamentet for, at du fremover bliver en bevidst og selvkærlig skaber af dit liv og den fremtid du drømmer om.

Savner du et Soul Partner parforhold? Så er det del 3, du nu skal fokusere på.

Del 3: Tiltræk den perfekte Soul Partner.

Det er vigtigt, at du udvikler dit soul partner fundament igennem del 2 forløbet. Ellers får du partnermæssigt blot mere af det samme, som du gennem dine erfaringer har opdaget, ikke fungerer for dig.

En meget vigtig del af at kunne tiltrække en Soul partner er, at du kender, forstår og bevidst kan bruge Loven om Tiltrækning og Loven om Frastødning til din fordel. I stedet for, at være en ubevidst tiltrækker af de forkerte partnere og skaber af dysfunktionelle parforhold eller slet ingen forhold, bliver du i fremtiden en powerfuld manifester.

Den usynlige forklaring baseret på faktuel kvantefysik og spirituelle love, som er lige så faktuelle:
 • Alt i universet består af energi og vibration – også alt fysisk i din virkelighed og din krop.

 • Dine tanker og dine følelser består også af energi og har forskellige vibrationer. Tvivl og selvkritik er lavfrekvente sammenlignet dit stærke, positive ønske om en Soul Partner eller andre ønsker.
 • Du tiltrækker og manifesterer det, du er et personligt vibrationsmatch til. Derfor skal dine tanker og følelser om dig selv være lige så positive som det, du ønsker dig.
 • Du tiltrækker præcist, som den du ER, med de tanker og følelser der er mest dominante.
 • Du har TO personlige tiltrækningspunkter – din Soulmate og din Personlighed. Din højtvibrerende Soulmate tiltrækker dine ønsker omgående – mens du selv og dine tanker-følelser ofte er selve forhindringen for, at de manifesteres hurtigt eller slet ikke. Det skyldes at din personlige vibration ikke er lige så højfrekvent som din Soulmate`s, eller som det du drømmer om.

 • Jo tættere du lever ud fra din sjæl og identificerer dig med din sjæl, jo lettere er det for dig, fordi du opnår mere positive, kærlige, glade og højfrekvente tanker og følelser –  og på den måde hjælper din Soulmate dig med at få dine ønsker opfyldt.

Du har nu nøglen til din lykke i din egen hånd. Synes du ikke, at det føles fantastisk, at du selv kan blive Mester i dit liv? Bliv bevidst om dine egne tanker og følelser og lad din indre spirituelle Soulmate tiltrække og manifestere resten.

Jeg lærer dig alt om, hvordan du får Loven om Tiltrækning til at fungere til din fordel. Din del er i praksis at gøre, hvad jeg lærer dig. Tjek også min par forholds coaching om, hvordan man gennem selvkærlighed skaber mere indbyrdes kærlighed i et eksisterende forhold, ligesom selvkærlighed er en del af at have sit Autentiske Selv som sin bedste ven.

PS: Et banebrydende hjernefrekvens træningsprogram med Skalar frekvenser kendt fra kvantefysik, tilbyder jeg alle jer, der gerne vil benytte avanceret technologi som et supplement til at fremme jeres spirituelle-personlige udvikling. Når nye spirituelle hjernespor optrænes og mange års negative tankemønstre svækkes ved at se og lytte, bliver den personlige udvikling fremskyndet og passivt understøttet.

Soulmate og Soul partner muligheder:

 • Introduktions weekender – Starter efteråret/vinter 2021
 • 3-5 dages intensive – Fundamentet kombineret med ferierejser, højskoleophold, yoga ophold eller natur & vandring.
 • 6 måneders forløb – 6 dage fordelt på 2 enkeltdage – 1 weekend – 2 enkeltdage.
 • Individuel Soumate-Coaching – tilpasses dine forudsætninger og ønsker.
 • Erhvervs orienteret Soulmate Coaching: Forløbet eller coachingen formes, så det omfatter både din personlige udvikling og din professionelle karriere.
 • Personale træning inklusiv dig selv som virksomhedsleder eller som visionær iværksætter.
 • Samarbejde: Mangler du mine unikke kompetencer og viden for at skabe det helt rigtige foredrag, kursus eller forløb? Kunne du tænke dig at samarbejde hvor som helst i Danmark eller udlandet – så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Kan du mærke en længsel efter at blive vejledt og leve i tættere, kærlig og intuitiv kontakt med dit Autentiske Selv og naturen?

Få information om pris, tid og sted via mail, telefon eller eventuelt et Zoom-møde.

Kærlig hilsen
O l e